Πρόσκληση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 83η ΔΕΘ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή επιχειρήσεων Αγροδιατροφικου τομέα στο περίπτερο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 83η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης – 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ”.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 83η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και συγκεκριμένα στο 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ” που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 7 της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Παρακαλούμε όσοι τα μέλη μας επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο Περίπτερο της ΠΔΕ (με συγκεκριμένες ποιοτικές συσκευασίες προϊόντων και κάρτες- φυλλάδια της εταιρίας τους) να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης (πληροφορίες στα τηλ. 2613 613216 – 2613613210 ) ώστε να δοθούν συγκεκριμένες διευκρινίσεις και πληροφορίες, σχετικά με τη συλλογή των συσκευασιών των προϊόντων έως και 4/9/2018.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, μετά από συνεννόηση με τον ανάδοχο, να παραστούν στο Περίπτερο της ΠΔΕ και να κεράσουν στο κοινό τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ