Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το 10o Pick Patras

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τίθεται η φετινή επετειακή διοργάνωση του PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KARΤ.

Με αυτό τον τρόπο, η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει και στηρίζει έμπρακτα τον επιτυχημένο θεσμό με τα πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη για την περιοχή, που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας ως το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στο είδος του στη χώρα.

Παράλληλα, οι διοργανωτές του 10ου PICK έχουν στείλει επίσημη πρόσκληση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να δώσει «παρών» στην Πάτρα κατά το διήμερο της κορύφωσης των αγώνων (29-30/9), καθώς επίσης και στην συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «King George» στην Αθήνα στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φανερώνει την απήχηση του PICK Patras, αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται τόσο για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, όσο και για την χώρα μας γενικότερα.

Παράλληλα, με την στήριξη της Πολιτείας ανεβαίνει ακόμη περισσότερο ο πήχης και από αγωνιστικής πλευράς, καθώς αφενός μεν αναμένονται ακόμη περισσότερες και σπουδαιότερες συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ αφετέρου δε επιβραβεύονται οι προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι αποκτούν περισσότερα κίνητρα για σπουδαίες επιδόσεις και μεγάλο ανταγωνισμό. Συν τοις άλλοις, με την παρουσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση και σε θέματα που αφορούν την ασφαλή οδήγηση και την οδηγική συμπεριφορά.

Όλα δείχνουν ότι το 10ο PICK Patras θα είναι το καλύτερο από όλα!