Ερωτήσεις Γιαννόπουλου – Διαμαντόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου

Ερωτήσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο 20-8-2018

  1. Όπως γνωρίζετε ένα ακόμη επεισόδιο με αδέσποτα έγινε πριν λίγες μέρες και έστειλε ένα συμπολίτη μας στο νοσοκομείο και μάλιστα στην εντατική. Από την άλλη δώσατε ψεύτικες ελπίδες στους Δημότες ανακοινώνοντας καταφύγιο ζώων με 20.000 ευρώ προϋπολογισμό. Ακόμη κι αυτό μήνες μετά δεν είναι έτοιμο. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την αδειοδότηση αυτού και την πορεία της κατασκευής.
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες σας έχει παραδοθεί το πόρισμα για τη στατικότητα της κερκίδας του ΔΑΚ Μεσολογγίου. Πληροφορούμαστε ότι η κερκίδα είναι μη επισκέψιμη από τη μέση και πάνω και ότι σας έχει δοθεί μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν ταυτόχρονα να κάθονται σε αυτή.
    Πόσος είναι ο μέγιστος αριθμός;
    Ποιες οι ενέργειές σας για να προειδοποιήσετε το κοινό που καθημερινά επισκέπτεται το χώρο;
    Ποιος ο προγραμματισμός σας για τη στατική ενίσχυση αυτής; Θεωρούμε το θέμα επείγον γιατί άπτεται της ασφάλειας των δημοτών και θα πρέπει να είναι έτοιμη γρήγορα ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες.
  3. Κάνατε διαγωνισμό για τη συντήρηση των γηπέδων. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποιος είναι ο μελετητής γεωπόνος εκ μέρους του δήμου καθότι η σχετική μελέτη δε φέρει υπογραφή όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.
  4. Όπως ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωση είχαμε ένα περιστατικό πυρκαγιάς στον οικισμό των Ρομά στην είσοδο του Αιτωλικού; Ενημερώστε μας για το θέμα. Επίσης θέλουμε να μάθουμε σε τι φάση βρίσκεται η μεταστέγαση του οικισμού.
  5. Το κτίριο «Κυριαζη», το πρώην 2ο Γυμνάσιο, έχει σήμερα αφεθεί στην τύχη του. Έχει συνεδριάσει ποτέ το δς του ιδρύματος που προεδρεύετε στη θητεία σας και αν ναι ποιες οι προθέσεις σας; Υπάρχει πλάνο από την πλευρά σας και ποιο είναι αυτό; Προτίθεστε να εξετάσετε τη στέγαση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο χώρο αυτό μετά την ανακαίνισή του;

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Κων/νος Γιαννόπουλος Σπύρος Διαμαντόπουλος