Εντυποδιανομή: Γιατί να Εμπιστευτείς την Εταιρεία PortaPlus  

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές για περισσότερες από 1.300 επιχειρήσεις από το 1999 έως και σήμερα, η εταιρεία PortaPlus είναι σε θέση να σου εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση της διανομής των εντύπων σου με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η πολυετή εμπειρία της PortaPlus στην εντυποδιανομή, δίνει τη δυνατότητα να σου παρέχουν τα εξής:

  • Έμπειρο Σύμβουλο, ο οποίος θα σε βοηθήσει στο σχεδιασμό του φυλλαδίου σου με στόχο τη μέγιστη απόδοση της διανομής σου. Επίσης, θα σε καθοδηγήσει και μαζί θα οργανώσετε την εντυποδιανομή σου.
  • Εξειδικευμένοι Διανεμητές. Οι διανεμητές της PortaPlus είναι μόνιμοι υπάλληλοι με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρεία. Η εξειδικευμένη ομάδα της PortaPlus σου εξασφαλίζει 90% παραλειψημότητα του εντύπου σου και έτσι, σου διασφαλίζει ότι κάθε έντυπο θα καταλήξει στα σωστά χέρια.
  • 8 Διαφορετικές υπηρεσίες διανομής, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πιάσεις το στόχο της επιχείρησής σου όσον αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια και να δεις άμεσα αποτελέσματα.
  • Εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να βλέπεις από το κινητό σου, σε πραγματικό χρόνο, την απόδοση της διανομής σου καθώς και την εξέλιξή της, όπως για παράδειγμα σε πόσες πολυκατοικίες έχουν καταφέρει να εισέλθουν οι διανεμητές.
  • Μεγάλη εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις όπως Γρηγόρης, Planet, Coffee Lab, Διάφανο και άλλες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Με την εταιρεία PortaPlus πετυχαίνεις πλήρης κάλυψη της περιοχής, στην οποία θέλεις να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου, και υψηλή παρειληψημότητα ενώ ταυτόχρονα, κάνεις οικονομία τόσο στην εκτύπωση όσο στο κόστος της εντυποδιανομής. Με λιγότερο αριθμό εντύπων και 30% διεισδυτικότητα σε πολυκατοικίες, η εταιρεία PortaPlus σου εξασφαλίζει 90% παραλειψημότητα του εντύπου σου και 50% μείωση του κόστους, σε σχέση με άλλες εταιρείες εντυποδιανομής, για την κάλυψη μίας επιλεγμένης περιοχής.