Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Μεσολογγίου [pics]

Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, έγινε σήμερα η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στα σχολεία του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ο αν. Δημάρχου Σπ. Καρβέλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Α. Σκαρμούτσος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου Αγγελική Καζαντζή, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ 4ης Γ.Ε. Λάμπρος Σταθόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γεώργιος Κοντογιάννης, συμμετείχαν εκπροσωπώντας το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις τελετές Αγιασμού του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του 2ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Μεσολογγίου.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου η έναρξη του σχολικού έτους έγινε παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας Χρήστου Κολοβού καθώς επίσης του Διοικητή Τροχαίας Μεσολογγίου Νικόλαου Καμπά.

Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος αναφέρει «Εύχομαι υγεία και πρόοδο στα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς. Η νέα χρονιά ας είναι δημιουργική, με αισιοδοξία και ελπίδα για όλους. Κυρίως όμως ας είναι για τα παιδιά μας η αφετηρία μιας γόνιμης διαδικασίας κατάκτησης της γνώσης, των στόχων και των επιδιώξεών τους».

View post on imgur.com