Eπεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Αγρίνιο

Από επεισόδια σημαδεύτηκε η φετινή πορεία στο Αγρίνιο για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν αρχικά στην πλατεία Μαβίλη, όταν από τους συμμετέχοντες στην πορεία εμφανίστηκαν κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις. Το κυνηγητό με την αστυνομία έφερε τα επεισόδια στην πλατεία Δημοκρατίας και στη συνέχεια στην πλατεία Δημάδη, όπου η αστυνομία απάντησε με την χρήση χημικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια νεαρή γυναίκα τραυματισμένη στο πρόσωπο (φέρεται να χτυπήθηκε από φωτοβολίδα ή από πέτρα -υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες επ΄ αυτού-) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν κοντά στο γήπεδο του Παναιτωλικού με την αστυνομία να κυνηγά του κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και προσαγωγές νεαρών, ωστόσο δεν είναι ακόμη βέβαιο αν και πόσες από αυτές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Νεότερη ενημέρωση: Η γυναίκα που τραυματίστηκε είναι μία 19χρονη. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνο ωστόσο φέρει πολλαπλά κατάγματα του σπλαχνικού κρανίου και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για έξι συλλήψεις που σχετίζονται με τα επεισόδια, όχι όμως και με τον τραυματισμό της 19χρονης.