Το γήπεδο Κατούνας θα φτιάξει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης, εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Κατούνας, του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, όπως επίσης στις Τοπικές Κοινότητες Αμυγδαλιών και Κάτω Σαμικού του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με συνέπεια προχωρά σε έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών δομών στους Δήμους της Περιφέρειας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται στο γήπεδο Κατούνας, προβλέπεται να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας, που θα καλύπτει τα επιθυμητά όρια των απαιτήσεων τις FIFA, ενώ θα γίνει γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του αθλήματος. Η επέμβαση αυτή προβλέπεται να συμβάλει στην ασφάλεια των χρηστών/παικτών, στην αναβάθμιση των συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων και προπονήσεων.