Προφανώς ο Κατσιφάρας αυτό το κάνει μόνο για τον Αποστολάκη

Στον αθλητισμό επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πρόσφατα εγκρίθηκαν την από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας έργα βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων ύψους ενός εκατομμύριου ευρώ (δείτε εδώ) που αφορούν τους δήμους της Πατρέων, Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας. Σειρά είχε η Αιτωλοακαρνανία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση η Περιφέρεια εξήγγειλε μόνο το γήπεδο της Κατούνας στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. Ίσως ακολουθήσουν και άλλες εξαγγελίες…

Δεν μπορεί όμως κανείς να μην παρατηρήσει το γεγονός ότι ο Απ. Κατσιφάρας κάνει την πρώτη εξαγγελία στο φίλο, δήμαρχο, Γ. Αποστολάκη. Ο Γ. Αποστολάκης είναι αυτός, που το 2015 αρχικά αρνούνταν να δεχθεί στο ΧΥΤΑ Παλαίρου τα σκουπίδια του Πύργου, όμως είχε σπεύσει να προαναγγήλλει με δηλώσεις του πως αν το έκανε θα το έκανε «μόνο για τον Κατσιφάρα»… Και το τελικά το έκανε. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Και τώρα η Περιφέρεια δρομολογεί παρεμβάσεις στο γήπεδο της Κατούνας, όπου προβλέπεται να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας. Όμως στο γήπεδο της Κατούνας, ακριβώς πριν ένα χρόνο, ο δήμαρχος και οι τοπικοί φορείς έκοβαν την κορδέλα του ανακαινισμένου γηπέδου και οι ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας πατούσαν για πρώτη φορά το νέο φυσικό χλοοτάπητα (δείτε εδώ). Τώρα πάμε σε νέα ανακαίνιση με συνθετικό τάπητα… Δύο ανακαινίσεις/ανακατασκευές σε πολύ σύντομο χρόνο για το γήπεδο της Κατούνας… Προφανώς ο Κατσιφάρας αυτό το κάνει μόνο για τον Αποστολάκη… Δεν ακούγεται και τόσο δίκαιο αυτό, αν σκεφτεί κανείς την εικόνα άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων όχι μόνο στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, αλλά γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία.