Πανωφόρια: Ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από τη Φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Μπορεί ο καλός καιρός να μας ξεγελά – ποιος είναι αυτός άλλωστε που θα απαρνηθεί εύκολα το καλοκαίρι, το φθινόπωρο ωστόσο ήρθε. Ο Σεπτέμβριος υπήρξε για ακόμα φορά συνεπής στο ραντεβού του φέρνοντας μαζί του ,τι άλλο από την ανάγκη για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Πριν λοιπόν ξεχαστείς και τρέξεις στη φθινοπωρινή αγορά χωρίς πραγματικό στόχο, θα σου δώσουμε έναν που σίγουρα θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Πανωφόρια. Μια λέξη μαγική για μια εποχή όπως το φθινόπωρο που χαρακτηρίζεται από άστατο καιρό και αλλαγές της θερμοκρασίας μέσα στη μέρα. Ποια είναι τα must have πανωφόρια για το φετινό φθινόπωρο; Μπορείς να δεις αμέσως παρακάτω.

jacketΤζάκετ από δέρμα ή δερματίνη

Η διαχρονική επιλογή. Αν δεν έχεις πρέπει να αποκτήσεις. Αν ήδη υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου μη χάσεις την ευκαιρία για ένα δεύτερο σε άλλο χρώμα ή στυλ. Πρόκειται για επένδυση που αξίζει τα λεφτά της.

Δέρμα ή δερματίνη; Ότι και αν επιλέξεις το συγκεκριμένο jacket είναι αυτό που ανάμεσα στα γυναικεία μπουφάν μπορεί περισσότερο να απογειώσει το στυλ σου.

zaketa 2Μονόχρωμες μακριές γυναικείες ζακέτες

Ναι. Οι γυναικείες ζακέτες ήρθαν για να μείνουν στο προσκήνιο της μόδας. Ο λόγος; Απλός. Είναι ευκολοφόρετες και πρακτικές, δίνοντας λύσεις σε πολλές περιπτώσεις. Επένδυσε σε μία μονόχρωμη μακριά ζακέτα. Μπορεί να σε καλύψει στην πρωινή ψύχρα πριν πας στη δουλειά ή να σε προστατέψει σε μία βραδινή έξοδο.

Θες ένα ακόμα plus που έχουν οι γυναικείες ζακέτες; Φοριούνται και το χειμώνα. Δες τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε εδώ.

mpufanΤζιν γυναικείο μπουφάν

Αγαπημένο τζιν μπουφάν! Τόσο πολύ φορεμένο και όμως συνεχίζει όχι μόνο να υπάρχει αλλά και να πρωταγωνιστεί σε όλες τις φθινοπωρινές βιτρίνες. Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δίνει στο στυλ μια πινελιά ελευθερίας και ανεμελιάς κάνοντας το ντύσιμο σου να μοιάζει περισσότερο casual  με την καλή έννοια.

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα ρούχο;

Τα τζιν γυναικεία μπουφάν μπορούν να σου δώσουν τα πάντα.