Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου «Τρέχω – Βαδίζω – Ποδηλατώ στην πόλη μου»

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει για τρίτη φορά το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας με τίτλο «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου». Οι αγώνες (τρέξιμο, βάδισμα, ποδηλασία) θα έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ δεν θα απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής σε αυτούς. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διανύσουν μια απόσταση στο κέντρο της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας. Βασικός σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση του εθελοντισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της συμμετοχής, κυρίως δε, των οικογενειών και των μικρών παιδιών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (τηλ. 2641024767) εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
«ΤΡΕΧΩ-ΒΑΔΙΖΩ-ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ»

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με τον Δήμο Αγρινίου, διοργανώνει Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας με την ονομασία «Τρέχω- Βαδίζω- Ποδηλατώ στην πόλη μου», την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου και ώρα 11:00πμ. Ο αγώνας απευθύνεται σε κάθε πολίτη της πόλης μας, οποιασδήποτε ηλικίας, σε ομάδες, συλλόγους και οικογένειες. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να διαβούμε τους δρόμους της πόλης μας τρέχοντας, βαδίζοντας, ποδηλατώντας και διασκεδάζοντας. Όλοι μαζί ένας αγώνας, μια γιορτή, μία ανάσα, μια Πόλη!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Στις 11:00 θα δοθεί η εκκίνηση για τους ποδηλάτες και στις 11:05 θα ξεκινήσουν οι δρομείς και οι περιπατητές.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ–ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Η κεντρική πλατεία του Αγρινίου θα είναι η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας, εφόσον είναι υγιή. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η κατάθεση στη γραμματεία των αγώνων υπεύθυνης δήλωσης υπογεγραμμένη από τον συμμετέχοντα ή από τον κηδεμόνα εάν πρόκειται για ανήλικο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από την Πέμπτη 18/10/2018 έως το Σάββατο 20/10/2019 και ώρες 18:00-20:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Θα υπάρχει η δυνατότητα για περιορισμένο αριθμό εγγραφών μέχρι μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν έως τον αριθμό των 1000 δηλωθέντων ατόμων.

ΕΠΑΘΛΑ:
Οι αγώνες (ποδηλασία, τρέξιμο, βάδισμα) θα έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα, επειδή ο κύριος σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή. Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια (με την προϋπόθεση ότι έχουν εγγραφεί).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η κεντρική πλατεία του Αγρινίου (Πλατεία Δημοκρατίας). Η διαδρομή θα διασχίζει την οδό Μπαϊμπά, μετά την πλατεία Καραπανέϊκα στρίβει αριστερά στις οδούς Παναγοπούλου και Θεοτοκοπούλου, στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου στρίβει αριστερά στην οδό Αγίου Χριστοφόρου, συνεχίζει στην οδό Δημοτσελίου και στρίβει δεξιά στην οδό Παπαστράτου. Στο τέλος της οδού Παπαστράτου στρίβει αριστερά στην οδό Ελ. Βενιζέλου και πάλι αριστερά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Στο ύψος της πλατείας Χατζοπούλου στρίβει δεξιά στην οδό Καλυβίων. Στο τέλος αυτής της οδού στρίβει αριστερά στην οδό Τερτσέτη, μπροστά από τα Δικαστήρια, και συνεχίζει στην οδό Παπαϊωάννου, στη συνέχεια στην οδό Αναστασιάδη και τερματίζει στην κεντρική πλατεία, όπου είναι και ο τερματισμός.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΛΙΚΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Θετάκης Ανδρέας Μπρέσιακας