Επτάμισι χρόνια μετά…

Και τελικά τα κατάφερε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πραγματοποιεί (μερική) συντήρηση στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και ειδικότερα στο τμήμα από Κεφαλόβρυσο μέχρι Κουβαρά, το τμήμα που εξυπηρετεί το αστικό κέντρο του Αγρινίου και την ενδοχώρα του και το συνδέει με την Ιόνια Οδό.

Χρειάστηκαν όμως επτάμισι χρόνια θητείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μπορέσει ο Απ. Κατσιφάρας να βρει χρήματα για τη συντήρηση του δρόμου και να έρθει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Λύτρας να φωτογραφηθεί με φόντο τη φρέσκια άσφαλτο στο ύψος της διασταύρωσης για τα Ρουσσέικα, ένα σημείο όπου ο δρόμος είχε γίνει σχεδόν χωματόδρομος. Και αυτό παραδόξως συνέβη τώρα που εισερχόμαστε σε προεκλογική περίοδο…

Βεβαίως αυτά τα επτάμισι χρόνια ήταν χρόνια που οι πόροι δεν περίσσευαν, ήταν χρόνια μνημονίων. Όμως μιλάμε για μία εργολαβία 6 εκατ. προϋπολογισμό και τελικά με μόλις δύο εκατομμύρια σύμβαση. Σε αυτά τα επτάμισι χρόνια έγιναν κάποιες εργολαβίες για την συντήρηση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου, απλώς δεν ήταν στις προτεραιότητες του Απ. Κατσιφάρα το συγκεκριμένο τμήμα που αφορά το Αγρίνιο.