3 γυναικείες δερμάτινες τσάντες που πρέπει να κρατήσεις αυτό τον χειμώνα

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τις δερμάτινες τσάντες; Πόσο μάλλον όταν είναι χειροποίητες και επώνυμες; Έτσι δεν είναι;

Φέτος τον χειμώνα, ήρθε η στιγμή να κάνεις τις πιο εντυπωσιακές και fashionable εμφανίσεις σου, κρατώντας απίστευτα κομψές, χειροποίητες και επώνυμες γυναικείες δερμάτινες τσάντες, από το ελληνικό brand RIEN.

Το RIEN είναι ένα brand που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στις Ελληνίδες και ξένες celebrities και fashion bloggers, για τις ξεχωριστές τσάντες που κατασκευάζει.

Φτιαγμένες με τα καλύτερα ιταλικά δέρματα, χειροποίητες και με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αυτές οι τσάντες δεν μπορούν παρά να εντυπωσιάσουν κάθε γυναίκα που αγαπάει την μόδα.

τσάνταΟι γυναικείες δερμάτινες τσάντες RIEN δεν είναι οι κλασσικές τσάντες που κρατάνε όλες οι γυναίκες. Απευθύνονται σε ιδιαίτερες γυναίκες. Γυναίκες ξεχωριστές, που δεν συμβιβάζονται με κάθε trend που αλλάζει, αλλά θέλουν να κρατάνε ένα κομμάτι από την ίδια τους την προσωπικότητα.

Ας δούμε λοιπόν τις 3 γυναικείες δερμάτινες τσάντες που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις αυτό τον χειμώνα.

Πρώτη είναι αυτή η εξαιρετικά περίτεχνη και κομψή δερμάτινη τσάντα με κρόσσια. Ιδανική για να την κρατήσεις κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε σου εμφάνιση. Αυτή η τσάντα είναι πραγματικά μπαλαντέρ για τις εμφανίσεις σου, συνδυάζεται με άπειρα looks και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

τσάντα 2Δεύτερη τσάντα είναι αυτό το πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο grocery clutch. Είναι τόσο διαφορετικό και ασυνήθιστο σε σχέση με κάθε τσάντα που έχεις δει. Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικά πρακτική για να έχεις μαζί σου όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα και αισθητικά είναι κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί έντονα.  Μπορείς να δεις όλα τα χρώματα και ακόμη περισσότερα cluthes (φάκελους), εδώ.

τσάντα 3Τρίτη και τελευταία τσάντα, είναι αυτή η πραγματικά εντυπωσιακή και μοναδική τρίχρωμη small hard bag. Αυτή η τσάντα είναι πραγματικά η επιτομή του στυλ, από κάθε άποψη. Πέρα από εξαιρετικά κομψή και καλαίσθητη, είναι και η τελευταία τάση στην μόδα. Αυτή η τάση δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας και τολμηρό colour blocking. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κρατάει αυτή την τσάντα σε κάποια εμφάνισή σου; Δεν θα έχεις υπάρξει ποτέ πιο λαμπερή, εντυπωσιακή και fashion forward.

Αν θέλεις να εξερευνήσεις όλη την συλλογή από τσάντες του RIEN, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις τώρα κιόλας στο https://rien.gr/. Είναι σίγουρο πως δεν θα ξέρεις ποια τσάντα να πρωτοδιαλέξεις και να κάνεις δική σου.