Την Παρασκευή παραδίδονται και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Κλεισούρα

ΚλεισούραΠροχωρούν με γρήγορους ρυθμούς τα έργα στην Κλεισούρα, για την αποκατάσταση του τμήματος της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, που υπέστη ζημιές από τη σφοδρή κακοκαιρία του Δεκεμβρίου του 2017. Σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 έγινε, ασφαλτόστρωση στο σημείο της κατολίσθησης, παρέμβαση με την οποία αποκαθίσταται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ παράλληλα θα εκτελούνται εργασίες στα υπόλοιπα τμήματα του έργου, εκτός του οδοστρώματος. Αύριο Πέμπτη ολοκληρώνονται οι εργασίες στο οδόστρωμα και από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, παραδίδονται και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ο τελικός τάπητας κυκλοφορίας θα τοποθετηθεί πριν την ολοκλήρωση του έργου, η οποία αναμένεται στο τέλος Νοεμβρίου.

Κατσιφάρας Λύτρας«Βούλησή μας είναι η γρηγορότερη δυνατή αποκατάσταση. Η μέχρι σήμερα πορεία των εργασιών μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος βρέθηκε το σημείο όπου εκτελούνται εργασίες, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Λοτσάρη.

Η εργολαβία «Κατεπείγουσες εργασίες αποκατάστασης τμήματος Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (Χ.Θ.48+500 έως Χ.Θ. 58+000)», συνολικού προϋπολογισμού 1.650.000 ευρώ, είναι ένα απαιτητικό έργο που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η πορεία των εργασιών εξελίσσεται ομαλά, με στόχο την ολοκλήρωση έως το τέλος του Νοεμβρίου 2018.