Παρουσιάζεται στην Αθήνα το βιβλίο του Δ. Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»

«Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»
ΤριαντακωσταντήςΤο βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα» παρουσιάζει το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε την συνεργασία της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας και των Εκδόσεων «Αιτωλοακαρνανικός Τύπος» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα 12:15 στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου. Θα προλογίσει η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου κα Ισμήνη Κριάρη. Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Μπίθας, και ο καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας Παναγιώτης Κοντός. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας.

Ο συγγραφέας, Δημήτρης Τριαντακωνσταντής, είναι γεωπόνος, Διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων ΕΛΓΟ «Δήμητρα».