Το «καρέ» του Μάζουρεκ και το νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό

O «δήμιος» του ΠΑΣ Γιάννινα, Φράνκο Μάζουρεκ κι οι «καυτές» (φετινές) επιδόσεις του, βάζουν τον Παναιτωλικό στην…πρίζα της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όσα γκολ (βλ. τέσσερα) σημείωσε συνολικά o Φράνκο Μάζουρεκ την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού, τα έχει πετύχει φέτος μαζεμένα έπειτα από μόλις επτά αγωνιστικές! Άντε μετά από όλα αυτά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας και τα άλλα αγρινιώτικα παιδιά, να μην σκέφτονται το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι του 2019 και του αποφέρει 120 χιλιάρικα ως καθαρές ετήσιες αποδοχές για την συνεργασία του με τα «καναρίνια».

ΠαναιτωλικόςΟ 25χρονος μεσοεπιθετικός πετάει…φωτιές στη δεύτερη χρονιά του στον Παναιτωλικό και αποτέλεσε τον «σημαιοφόρο» της τελευταίας νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σημειώνοντας και τα δύο γκολ των Αγρινιωτών.Παρεμπιπτόνττως, τα μανατζερικά δικαιώματα του «δαιμόνιου» ποδοσφαιριστή ανήκουν στο αργεντίνικο γραφείο «twenty two sports management» που στο παρελθόν έχει στείλει κι άλλους παίκτες Μπράβο, Μουνιός, Ιταμπέλ) στον Παναιτωλικό.Επικεφαλής του συγκεκριμένου γραφείου είναι ο Γκουστάβο Γκόνι και εκπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο ο κύπριος agent Κώστας Χατζηψάλτης, οι οποίοι μάλλον πιο σύντομα απ΄ότι υπολόγιζαν και οι ίδιοι θα δεχτούν την κλήση του Παναιτωλικού με φόντο το νέο συμβόλαιο του πελάτη τους.

Ο Μάζουρεκ έπειτα από το περυσινή πρώτη (αναγνωριστική) χρονιά στη Super League, πραγματοποιεί δυναμική εκκίνηση τη φετινή σεζόν, ξεδιπλώνοντας τις πλούσιες πτυχές του ταλέντου που τον διακρίνει καθώς και την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

πηγή : sdna.gr