Βαδίζω – Τρέχω – Ποδηλατώ – Μαζεύω ψήφους…

Γέμισε χθες το κέντρο του Αγρινίου από νέους ανθρώπους και οικογένειες που συμμετείχαν στην αθλητική εκδήλωση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου».

Μαζί με τον κόσμο που κατέβηκε στο κέντρο της πόλης κατέβηκαν και όσοι κατεβαίνουν στις εκλογές. Και βεβαίως οι αυτοδιοικητικοί για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι περισσότεροι από αυτούς είναι παρόντες σχεδόν πάντοτε παρόντες σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και όχι μόνο όταν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Το θέμα είναι με τους wanna be υποψήφιους βουλευτές που έσπευσαν προς άγρα ψήφων και μαζεύτηκαν όπως οι σφήκες στο μέλι…

Κατά τα λοιπά το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου» αποδεικνύεται πως είναι η πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία της ΓΕΑ τα τελευταία χρόνια. Όσο για το «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για πρώτη φορά στο Αγρίνιο (ως συνήθως αυτή η πόλη έχει μια δεκαετή καθυστέρηση) η στήλη δεν έχει άποψη, αφού ούτε καν το παρακολούθησε, όμως η στήλη ενημερώθηκε αρμοδίως πως ορισμένα media θέλησαν να κάνουν “παιχνιδάκια” με το παιχνίδι… Αναμενόμενο, αφού συστηματικά εχθρεύονται ο,τιδήποτε συμβαίνει σε αυτή την πόλη και μας πάει ένα βήμα παρακάτω.