Επικοινωνιακό αναμάσημα στο φουλ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρόκειται την επόμενη τριετία με πόρους από το Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να διαθέσει 36,7 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία.

Βεβαίως τόσο η Περιφέρεια όσο και τα φίλα προσκείμενα σε αυτήν μέσα ενημέρωσης στο Αγρίνιο προσπάθησαν να αποκρύψουν το γεγονός ότι οι πόροι αυτοί αφορούν την επόμενη τριετία, επομένως είναι έργα που γίνουν στην θητεία του επόμενου Περιφερειάρχη όποιος κι αν είναι αυτός. Μολαταύτα η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να “πουλά” επικοινωνιακά με συνεχείς ανακοινώσεις έργα που ουσιαστικά την αφορούν μόνο στην περίπτωση που επανεκλεγεί…

Η τελευταία ανακοίνωση αφορούσε υπηρεσιακού χαρακτήρα σύσκεψη προκειμένου να υπάρξει “συντονισμός ενεργειών και η ιεράρχηση προτεραιοτήτων” για τα έργα αυτά με στόχο  “να προετοιμαστούν κατάλληλα οι τεχνικές υπηρεσίες, ώστε άμεσα να δημοπρατηθεί το σύνολο των έργων”. Και προφανώς θα συνεχίσει η Περιφερειακή Αρχή να εφευρίσκει αφορμές για να φέρνει το θέμα στην επικαιρότητα. Όμως το ζητούμενο είναι τι έκανε μέχρι τώρα η Περιφερειακή Αρχή στην οκτάχρονη θητεία της για το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Αιτωλοακαρνανία. Το τι έκανε και το τι δεν έκανε το ξέρουμε όλοι πολύ καλά….