Η σύγχρονη όπερα «Μάρνι» στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου live από τη Νέα Υόρκη

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN HD» ΜΕ THN ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΠΕΡΑ
«ΜΑΡΝΙ» ΤΟΥ NICO MUHLY
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11/2018 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος “The Met: Live in HD”, μετά το ρομαντικό έπος «Το Κορίτσι της Δύσης» με τον συγκλονιστικό Jonas Kaufmann, παρουσιάζει την σύγχρονη όπερα «Μάρνι».
Η «Μάρνι» αποτελεί ένα δημιούργημα του Nico Muhly, ο οποίος βασίστηκε σε δυο πηγές : Το μυθιστόρημα του Winston Graham γραμμένο το 1961 και το ομώνυμο, γεμάτο σασπένς θρίλερ του Alfred Hitchock που προβλήθηκε το 1964. Η νέα αυτή παραγωγή που εκτυλίσσεται σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, κάνει φέτος πρεμιέρα στη Met και στο πρόγραμμα Live in HD, αφού είχε προηγουμένως ανέβει με μεγάλη επιτυχία το 2017 στην English National Opera, με την οποία έχει γίνει και η συμπαραγωγή της Metropolitan Opera.
H Isabel Leonard εμφανίζεται στον ομώνυμο ρόλο, ενσαρκώνοντας μια νέα γυναίκα η οποία δημιουργεί και υποδύεται συνεχώς διαφορετικές ταυτότητες, τις οποίες χρησιμοποιεί σε μια σειρά από απάτες. Ο Christopher Maltman εμφανίζεται ως Μαρκ Ρούτλαντ και ερμηνεύει εκπληκτικά τον χαρακτηριστικό ρόλο του εκβιαστή διευθυντή της, ειδικά την σοκαριστική σκηνή της απόπειρας βιασμού της Μάρνι. Ο Iestyn Davies είναι στον ρόλο του αδελφού τουΤέρι Ρούτλαντ, η Janis Kelly εμφανίζεται ως κα. Ρούτλαντ, και η περίφημη mezzo-soprano Denyce Graves είναι η μητέρα της Μάρνι. Ο Robert Spano κάνει το ντεμπούτο του ως διευθυντής ορχήστρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου βρίσκεται ανάμεσα στους χώρους Πολιτισμού που φιλοξενούν τις παραστάσεις της Μet.
Διάρκεια: 2 ώρες & 52 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων :
Γενική Είσοδος: 15 €
Φοιτητικό/Άνεργοι/Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10 €
Κρατήσεις εισιτηρίων:
Τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 26410- 21158 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ.
Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της μετάδοσης το
( Σάββατο 10-11-2018 από τις 19.00 – 20.00 )

Οι 10 παραστάσεις της σεζόν 2018-19, θα μεταδοθούν σε περισσότερες από 70 χώρες σε έξι ηπείρους.
Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία MYTILINAIOS.