Παναιτωλικός: Πάει για 2+2 μεταγραφές

Ο Παναιτωλικός θα δώσει προτεραιότητα σε επιθετικό και εξτρέμ, ενώ τσεκάρει αμυντικό χαφ και στόπερ για τον προσεχή Ιανουάριο
Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να βρει τους παίκτες που θέλει τον Ιανουάριο. Οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες, αλλά στον Παναιτωλικό θα επιχειρήσουν να ενισχυθούν σε σημαντικό βαθμό.Στόχος της ομάδας του Αγρινίου είναι να μην μπει σε περιπέτειες. Αυτό είναι το ιδανικό πλάνο έστω και αν η θεωρία από την πράξη διαφέρει.Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Τραϊανός Δέλλας και οι διοικούντες έχουν αποφασίσει πως η ομάδα καλό θα ήταν να κάνει τέσσερις προσθήκες. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνουν όλες.

Σε κάποιες θέσεις το θέμα δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θέση του φορ. Σας έχουμε ενημερώσει για τα δεδομένα στην υπόθεση του Καμαρά. Εάν ο Αφρικανός δεν τραβήξει έως τον Ιανουάριο, οι Αγρινιώτες θα ψαχτούν για επιθετικό.Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στη θέση του εξτρέμ. Δεν είναι προτεραιότητα η απόκτηση κάποιου, αλλά δεν θα πουν και «όχι» στον Παναιτωλικό εάν βρεθεί κάτι καλό.

Οι θέσεις για τις οποίες καίγονται στο Αγρίνιο είναι δύο. Η μία γνωστή εδώ και καιρό και αφορά στα στόπερ. Ο Μιχάι είναι καιρό εκτός και αναμένεται με το νέο έτος. Μέχρι να βρει ρυθμό ίσως χρειαστεί και κάποιο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και θεωρείται αναγκαία η απόκτηση ενδεκαδάτου κεντρικού αμυντικού.Η δεύτερη θέση είναι του αμυντικού χαφ. Εκεί οι Πάουλο και Ερικσον έχουν πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς, κάτι που δεν είναι απλό. Εκτός αυτού, όμως, δεν υπάρχει τρίτος! Ο Λουσέρο είναι άλλου στυλ παίκτης, κυρίως με οργανωτικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και θεωρείται απαραίτητη η προσθήκη αμυντικού χαφ.

πηγή : sportime.gr