Τιμητικός έπαινος από τον δήμο Αγρινίου στην ΘέατροPolice

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με την Θεατρική ομάδα ΘέατροPolice προκειμένου να συγχαρεί τα μέλη της για την πρόσφατη επιτυχία στο 8Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα Κρήτης όπου απέσπασαν 4 βραβεία.

Ο κ. Παπαναστασίου απένειμε τιμητικό έπαινο στην ΘέατροPolice και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά μας κάνατε υπερήφανους. Όχι μόνο για το σπουδαίο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και για την αφοσίωση την οποία επιδεικνύεται στην προσπάθειά σας. Η θεατρική σας ομάδα έχει αποδείξει επανειλημμένως την δυναμική και το ταλέντο της. Ο Πολιτισμός έχει ανάγκη από έμπνευση και δημιουργία. Ως ελάχιστη ανταπόδοση σας απονέμω τιμητικό έπαινο και θέλω να σας ανακοινώσω ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ θα είναι αρωγός στην πορεία σας. Καλή συνέχεια στο έργο σας».

Το έργο «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς σε σκηνοθεσία της Γιούλης Μαρούση παρουσιάστηκε σε συμπαραγωγή της ΘέατροPolice με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου και την στήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Συγχαρητήρια στα μέλη της θεατρικής ομάδας έδωσαν, εκ μέρους του Δ.Σ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, η Αντιπρόεδρος Ξανθή Μπούτιβα και ο Γραμματέας Κώστας Κακαβιάς.