Επιτέλους έστω μια συμβολική παρέμβαση στην είσοδο του Αγρινίου

Εννέα σημεία στην Εθνική Οδό – καρμανιόλα στην είσοδο του Αγρινίου που χρήζουν διορθωτικών παρεμβάσεων λόγω της επικινδυνότητάς τους υπέδειξε το πόρισμα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα από το ΤΕΕ κατατέθηκαν και προτάσεις για την άρση της επικινδυνότητας.

Τους τελευταίους μήνες από τη στιγμή που το Υπουργείο Υποδομών παρέλαβε το λεγόμενο έργο της αναδιαρρύθμισης της Εθνικής Οδού, το οποίο τελικά δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε, υπεύθυνη πλέον για τη συντήρηση του συγκεκριμένου τμήματος στην είσοδο του Αγρινίου είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Και βεβαίως το σύνολο των προτεινόμενων παρεμβάσεων δεν έχει κάποιο δυσθεώρητο κόστος, ούτε χρειάζεται μεγάλες μελέτες και αδειοδοτήσεις που θα καθυστερήσουν την διαδικασία.

Επομένως τώρα που ουσιαστικά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο θα μπορούσε η Περιφέρεια και οι ιθύνοντές της να παρέμβουν και να δώσουν λύσεις. Τουλάχιστον ως ένδειξη διάθεσης να λυθεί το πρόβλημα, θα μπορούσε η Περιφέρεια σε ένα ή δύο σημεία να παρέμβει…. Ας τοποθετήσει τουλάχιστον τα ανακακλαστικά στα στηθαία, παρέμβαση που μπορεί να γίνει με μηδαμινό κόστος μέσα λίγες μέρες. Αλλά επιτέλους, ας γίνει κάτι!