Μουσικοχορευτική συνάντηση: Το Αγρίνιο υποδέχεται τη Θράκη!

ΘρακιώτικοΤο Αγρίνιο υποδέχεται τη Θράκη!!!
Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή μεγάλης Θρακιώτικης ορχήστρας που την αποτελούν οι: Βαγγέλης Παπαναστασίου (κλαρίνο – φλογέρα), Ζαπάρτας Νίκος (βιολί-τραγούδι), Λίτσα Ουλιανούδη (τραγούδι), Δημήτρης Μπουζαμάνης (κρουστά– τραγούδι) και Θάνος Καρακατσιάνης ( ακορντεόν).

Η εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Πιθάρι Studio (Περιοχή Γιανούζι Αγρινίου) εντάσσεται στον κύκλο ‘Παραδοσιακοί Μουσικοχορευτικοί Σταθμοί του Ελληνισμού‘ που πραγματοποιεί κάθε χρόνο και με ιδιαίτερη επιτυχία, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου – Παπαστράτειο Μέγαρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 26410 24767, e-mail: omilosgea@gmail.com , καθώς επίσης και στον χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Γεώργιο Τσελίκα στο κινητό τηλ 6977285049.