Στην επιγονατίδα τραυματίστηκε ο Καμαρά

Ο 25χρονος φορ δεν διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο και μάλιστα είδε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» το φινάλε του αποψινού ματς

Λίγο έμεινε στο Διαβαλκανικό ο Αλχασάν Καμαρά και αυτό δίνει ελπίδες ώστε τελικά ο 25χρονος επιθετικός να μην έχει υποστεί τόσο σοβαρή ζημιά στο γόνατο, όπου και τραυματίστηκε στον αποψινό αγώνα με τον Αρη. Στον στράικερ από τη Σιέρα Λεόνε έγινε ανάταξη στην επιγονατίδα και λίγο μετά επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και είδε από κοντά τα τελευταία λεπτά της μεγάλης νίκης του Παναιτωλικού.

Πλέον βρίσκεται καθ’ οδόν για το Αγρίνιο και τα πάντα για την κατάστασή του θα ξεκαθαρίσουν μετά την μαγνητική που θα κάνει, όπου και θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Καμαρά: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»
Ο Αλχασάν Καμαρά είναι ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στη Σουηδία και ο αποψινός τραυματισμός του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πέρασε απαρατήρητος. Ο 25χρονος φορ μίλησε σε ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας και τόνισε πως δεν το… βάζει κάτω. «Εχασα τον έλεγχο της φάσης και αμέσως κατάλαβα πως κάτι δεν πήγε καλά. Ο πόνος με κλίμακα ως το 10… έφτανε στο 10. Ακόμη δεν ξέρουμε τι έχω υποστεί. Εχω υποστεί και άλλους τραυματισμούς στο παρελθόν και θα γυρίσω ακόμη πιο δυνατός. Ξέρω πως είναι να μην μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο και για μένα είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

πηγή : gazzetta.gr