Με απουσίες στην Κρήτη ο Παναιτωλικός για το Κύπελλο

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά και αλλαγές θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (18/12 15:00) κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας ο Παναιτωλικός. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή Μαρινάκης και Ρότσα.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας ολοκλήρωσε την Δευτέρα (17/12) ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα η οποία θέλει τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, με δύο γκολ διαφορά και μη ισοπαλία στο ματς του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού θα αγωνιστεί με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού των «καναρινιών» έχουν τεθεί οι Κυριακίδης, Άργκους, Λουσέρο, Μάζουρεκ και Ντίας προκειμένου να πάρουν ανάσες, οι μόνιμοι τραυματίες το τελευταίο χρονικό διάστημα Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, αλλά και ο Καμαρά που τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, την οποία και αποτελούν οι: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χαντάκιας, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Ουίλιαν, Κόκκορης, Βακράκος, Μοράρ, Βασιλούδης, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπελεβώνης, Μανά και Αγρόδημος.