Εκσυγχρονίστηκε ο δημοτικός φωτισμός σε δρόμους του Αγρινίου [pics]

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Αλεξάνδρου, Πατρώνη, τέρμα Πανεπιστημίου, Κουτσικάκη, Κατ. Χατζάρα, Δελφών μετά την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, την κατασκευή υπόγειου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και τοποθέτηση ιστών.

Η συγκεκριμένη μελέτη αφορά την «Αποκατάσταση /Αναβάθμιση δικτύων Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Αγρινίου & Τοποθέτηση Φωτιστικών Σωμάτων για την άρση επικινδυνότητας σε οδούς με υπάρχουσες υποδομές (αγκύρια, φρεάτια κλπ)» είναι προϋπολογισμού 400.000,00 € με Φ.Π.Α. Το έργο περιλαμβάνει ακόμη τις οδούς: Πυλλήνης Αναπαύσεως (Αγ. Κων/νος), Μακρυγιάννη, Λόντου, Μεγαδέντρου, Ρούμελης, Σεφέρη, Λ.Καραγιάννη (Αγ. Κων/νος), Πατριάρχου Καλλινίκου, Κρυστάλλη, Πυθαγόρα και Αγ Βασιλείου.

Στην μεγαλύτερη παρέμβαση για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που έχει γίνει στην πόλη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Φωτίσαμε μια μεγάλη περιοχή της πόλης και οι κάτοικοι, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουν ένα αίτημα τους να υλοποιείται. Το έργο επιβεβαιώνει τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, όπως τον υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Πρόκειται για μια παρέμβαση που βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας …».

View post on imgur.com