Επιστρέφει στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ευχαριστώντας ο Π. Παπαδόπουλος

Ευχαριστήρια δήλωση

Από αύριο 20/12/2018 αναλαμβάνει ο νέος Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας. Ταυτόχρονα λήγει η παράλληλη άσκηση καθηκόντων Διοικητή και Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας που είχα με σχετική υπουργική απόφαση από 1/2/2018 μέχρι τον ορισμό νέου Διοικητή και για τις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες (Αγρίνιο – Μεσολόγγι) και επανέρχομαι στα καθήκοντά μου στη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που ΟΛΟΙ μαζί, κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατορθώσαμε να κυριαρχήσει κυρίως η εργασιακή ηρεμία και το πνεύμα συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, καθότι τα καθημερινά αλλά και τα χρόνια προβλήματα στον χώρο της δημόσιας υγείας μόνο με συνεχή και εποικοδομητικό διάλογο επιλύονται.
Οι όποιες προσπάθειες ενίσχυσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, η απεμπλοκή του έργου του παλιού Νοσοκομείου, η αύξηση του προϋπολογισμού τον τελευταίο χρόνο κατά τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, η σε μεγάλο βαθμό εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Νοσοκομείου προς τρίτους, η σύναψη ατομικών συμβάσεων στη φύλαξη και την καθαριότητα, η προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και η ένταξη στο ΕΣΠΑ συγκεκριμένων δράσεων για το Νοσοκομείο και τη Μονάδα Ψυχικής Υγείας, αποτελούν το αποτύπωμα της όποιας παρακαταθήκης που αφήνουμε πίσω.
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μου στο νέο Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας κ. Ανδρέα Τσώλη και είμαι στη διάθεσή του, ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., για οτιδήποτε καλύτερο και αποτελεσματικό.
Ταυτόχρονα εκφράζω τις δημόσιες ευχαριστίες στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στους Υπουργούς κκ Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη καθώς και στον Διοικητή και τους Υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ κκ Νικολόπουλο, Ζαμπάρα και Κωστακιώτη για την ουσιαστική συνεργασία και βοήθεια που παρέσχαν στη Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου.
Από βάθους καρδιάς ελπίζω ότι ο ιερός στόχος υπηρέτησης της δημόσιας υγείας θα συνεχίσει να μας συγκινεί και να καθοδηγεί σταθερά τον βηματισμό μας.

Πάνος Παπαδόπουλος
Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»