“Να καταγγέλλουμε και τα κακώς κείμενα άλλων αρχών…”

Δεν ήταν μόνο η “στημένη” πρόσκληση του ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων που έκανε το δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να αφήσει σαφείς αιχμές προς την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής.

Ο Γ. Παπαναστασίου χωρίς βεβαίως να ανεβάσει πολύ τους τόνους άφησε αιχμές κατά της Περιφερειακής Αρχής και για την κατάσταση στην εθνική οδό –καρμανιόλα στην είσοδο του Αγρινίου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση προ ημερησίας διάταξης που απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Μερμίγκης ανέφερε με νόημα πως “πλέον τα πράγματα οδηγούνται στην πραγματική τους ευθύνη” εξηγώντας πως η αρμοδιότητα για το τμήμα αυτό του δρόμου όσο εκτελούνταν τα έργα της λεγόμενης αναδιαρρύθμισης της εθνικής οδού ανήκε στο Υπουργείο Υποδομών και τους τελευταίους μήνες που το έργο παραλήφθηκε στην Περιφέρεια. “Να καταγγέλλουμε και τα κακώς κείμενα άλλων αρχών…” είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως έγινε προσπάθεια από κάποιους να επιρριφθούν οι ευθύνες στη δημοτική αρχή, που ήταν και είναι αναρμόδια.

Προφανώς οι αιχμές του Γ. Παπαναστασίου δεν είναι άσχετες με τη διαφαινόμενη υποψηφιότητα της Χριστίνας Σταρακά για το δήμο Αγρινίου…