Βόλεϊ Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Π: Εξασφάλισε τη δεύτερη θέση η Ομόνοια Ναυπάκτου

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου επικράτησε με σχετική ευκολία του Φ.Ο. Αργοστολίου με 3-0 σετ και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τη Παναχαϊκή.
Μέτριο ξεκίνημα για την Ομόνοια στο πρώτο σετ που μπορεί να είχε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ είχε όμως και πολλά λάθη με το Αργοστόλι να είναι κοντά στο σκορ και να γίνεται απειλητικό όταν του το επέτρεπαν οι συνθήκες. Ένα σερί επτά πόντων με τη Μπαλή στο σερβίς έδωσε στις γηπεδούχες την ώθηση που χρειαζόντουσαν για να προηγηθούν με 18-11 και να πάρουν στη συνέχεια το σετ με 25-19.
Εύκολη επικράτηση στα δύο επόμενα σετ με 25-12 και 25-11 με τον προπονητή της ομάδας να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες χωρίς να αλλάξει κατά πολύ το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια έμεινε μαζί με την Παναχαϊκή οι μόνες αήττητες ομάδες του Α’ Ομίλου και όπως φαίνεται ανάμεσα στις δύο τους θα κριθεί ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα ανέβει στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Η επόμενη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για μετά τις γιορτές, στις 13 Ιανουαρίου όπου οι δύο πρωτοπόροι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Χουλιάρα, Τούφα, Σκούνα, Γάσπαρη, Σχίζα, Μπαλή Β., Ξάνθη, Σφήκα, Νάκη, Φλέσσα, Σιακαβέλλα.
Φ.Ο. Αργοστολίου (Μινέτος): Καζακίδου, Μηνά, Συνοδινού, Γαβριελάτου, Πούλου, Βασιλία, Βανδώρου, Σταματίου, Δεστούνη, Κουνάδη.