“Ανακύκλωση” στα δελτία Τύπου από την Περιφέρεια

26 Νοεμβρίου: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε ανακοίνωσή της με τίτλο “Ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοτικών κτιρίων” να ενημερώνει για τα επτά έργα που αξιολογήθηκαν θετικά για την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας.

Σχεδόν ένα μήνα μετά στις 21 Δεκεμβρίου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μας ανακοινώνει πως “Εξασφαλίστηκαν οι πόροι για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων”… Λες και η πρόσκληση για τη συγκεκριμένη δράση ΕΣΠΑ εκδόθηκε χωρίς να υπάρχουν τα χρήματα…. Επι της ουσίας η “είδηση” της δεύτερης ανακοίνωσης ήταν πως συνέβη αυτό που αναμένονταν, δηληδή πως ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τις σχετικές αποφάσεις ένταξης των έργων που είχαν αξιολογηθεί θετικά.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος “ανακυκλώνει” τα δελτία τύπου. Στις 14 Νοεμβρίου μας ανακοίνωσε για τα τέσσερα νέα σχολικά συγκροτήματα που χρηματοδοτεί μέσω ΕΣΠΑ και λίγο αργότερα στις 10 Δεκεμβρίου πως “διασφαλίστηκε χρηματοδότηση 13,1 εκατ. ευρώ για τέσσερα νέα σχολικά κτίρια”