Παναιτωλικός: Από το ναδίρ στο ζενίθ…

«Επεισοδιακά» ξεκίνησε για τον Παναιτωλικό το 2018, αφού μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο πρώτο ματς της χρονιάς, απομακρύνθηκε ο Μάκης Χάβος από τον πάγκο του και τον διαδέχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Στην πορεία η ηρεμία… επέστρεψε στο Αγρίνιο, όπου συγκαταλέγονται πλέον στις σταθερές δυνάμεις της κατηγορίας. Μάλιστα τόσο την περασμένη σεζόν όσο και την τρέχουσα «φλερτάρουν» με την πεντάδα και παραμένουν εδραιωμένοι στο πρώτο γκρουπ. Παράλληλα το καλοκαίρι άλλαξαν μερικώς φιλοσοφία και πλέον στηρίζουν πολλά στα δικά τους παιδιά. Στο φινάλε του έτους πάτησαν… γκάζι και το έκλεισαν με νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Αρη, αποτελέσματα που τους δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Που ήταν και που βρίσκεται: Στη 13η θέση με 15 πόντους βρίσκονταν ο Παναιτωλικός πέρσι τέτοια εποχή. Ενα χρόνο μετά φιγουράρει στην 6η με 21 έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο και αυτόματα το πρόσημο είναι θετικό.

Αγώνας που μας έμεινε: Στις 20 Οκτωβρίου ο Παναιτωλικός επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-0 και πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στα Γιάννινα, στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας.

πηγή : gazzetta.gr