Ανοικτή γραμμή Μπενφίκα – Παναιτωλικού

Τα «καναρίνια» θα ενεργοποιήσουν και αυτή τη μεταγραφική περίοδο την καλή συνεργασία με την πορτογαλική ομάδα και άμεσα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Σε ανοικτή γραμμή με την Μπενφίκα βρίσκεται ο Παναιτωλικός τις τελευταίες μέρες με στόχο την μεταγραφική του ενίσχυση. Οι Αγρινιώτες είχαν ανοίξει δίαυλο από παλιά αποκτώντας τους Κλέσιο, Άσκες, Λόπες, από τους «αετούς» της Λισαβώνας. Οι επαφές ενισχύθηκαν από πολλές επισκέψεις στη χώρα της Ιβηρικής και το πρόσφατο ταξίδι του προέδρου των «καναρινιών» στην Πορτογαλία οδήγησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας των δύο κλαμπ.

Για το σκέλος που αφορά τις υποδομές, ο επικεφαλής της Μπενφίκα έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Αγρίνιο το επόμενο διάστημα, ενώ ο Παναιτωλικός, έχοντας εικόνα των πιθανών επιλογών παικτών που μπορεί να αποκτήσει, έχει απευθυνθεί ήδη στη Μπενφίκα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Λουίς Ρότσα. Οι Πορτογάλοι έχουν ανταποκριθεί θετικά, οπότε αναμένεται σύντομα να «εγκαινιάσουν» στην πράξη τη συμφωνία συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.

πηγή : gazzetta.gr