Όρθιος ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι

Με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) έφυγε ο Παναιτωλικός από το Περιστέρι. Η ομάδα του Αγρινίου αν και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 με δύο γκολ του Μανά, ισοφαρίστηκε από τον Ατρόμητο.

Η διακοπή φάνηκε να έχει επηρεάσει τις δύο ομάδες αφού ο ρυθμός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλός. Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός εγκλωβίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη που δεν επέτρεπαν να βγουν ιδανικές προϋποθέσεις στις δύο εστίες.Ο Ατρόμητος μετά το 30΄ ανέβασε στροφές, πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε 2-3 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις φαρμακερές του αντεπιθέσεις και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γουίλιαν πριν οι δύο ομάδες πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Ξεκίνημα με γκολ για τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κουλούρη να γυρίζει για τον Ενσικουλού με τηβν άνεση του να δίνει το προβάδισμα στους περιστεριώτες στο 49ο λεπτό.2Ο γκολ για τον επιθετικό από το Κονγκό στην εφετινή σεζόν.Ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά άφησε κενούς χώρους στα μετόπισθεν.Εκτέλεση φάουλ του Μοράρ στο 55ο λεπτό, ο Μέγερι πέταξε με δυσκολία την μπάλα σε κόρνερ.Τα κενά στην άμυνα παραλίγο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνα του Παναιτωλικού με τον Μάντσον να αστοχεί χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμωρεί και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μανά μετά την έξυπνη πάσα του Μαρινάκη ισοφάρισε σε 1-1.

Κενά στην άμυνα άφησε στη συνέχεια ο Ατρόμητος με τον Μανά να τα εκμεταλλεύεται και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή σκοράροντας το δεύτερο τουγκολ στο 77ο λεπτό.Στο 78ο λεπτό ο Κάναντι πέρασε στο παιχνίδι τον Μούγιακιτς και τον δικαίωσε καθώς ισοφάρισε 5 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το πλάσε το Κουλούρη που έβγαλε ο Κυριακίδης, ο Μούγιακιτς πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του για το 2-2.

Ατρόμητος(Κάναντι):Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζησαϊας(80’Ούμπιδες), Μποσουλάτζιτς, Μάντσον, Μπρούνο (78”Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού(78’Μούγιακιτς)
Παναιτωλικός(Δέλλας):Κυριακίδης, Άργκους, Μαρινάκης, Λουσέρο, Λιάβας, Μαλής, Μπαρμπόσα, Μοράρ, Μάνα, Τσοκάνης, Μάζουρεκ(85’Μιχάι)