Δήμος Αγρινίου: Το παζλ συμπληρώθηκε – Ποιοι θα φτάσουν έως το τέλος;

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Χρ. Σταρακά φαίνεται ότι τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων και προθέσεων έχει συμπληρωθεί το παζλ των δημοτικών εκλογών για το δήμο Αγρινίου. Και ο “Κλεισθένης”, όπως αναμένονταν, έκανε το… θαύμα του και σχεδόν διπλασίασε τις υποψηφιότητες για το δήμο Αγρινίου σε σχέση το 2014.

Έχουμε λοιπόν την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Γ. Παπαναστασίου, την υποψηφιότητα της Χρ. Σταρακά, του Δ. Τραπεζιώτη με την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον Τίμο Παπανικολάου επικεφαλής, του “Ανυπότακτου Αγρινίου” με τον Στ. Μερμίγκη επικεφαλής, του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Νίκου Καζαντζή, του Γ. Καραμητσόπουλου ως επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών”, του τέως δημάρχου Θεστιέων Κ. Κατσαρή και τέλος την πρόθεση των “Ενεργών Δημοτών της αντιμνημονιακής αριστεράς” χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποιος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου.

Ίσως για ένα – δύο από τους παραπάνω συνδυασμούς υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα καταφέρουν να φτάσουν ως το Πρωτοδικείο… Όπως και να ΄χει όμως αυτές οι εκλογές θα είναι αυτές με τις περισσότερες υποψηφιότητες για το δήμο Αγρινίου. Αυτό από μόνο του σημαίνει μεγαλύτερος πλουραλισμός. Αν αυτό θα σημάνει και τα καλύτερα αποτελέσματα για τους δημότες θα φανεί μετά τις εκλογές, όταν πια ο “Κλεισθένης” θα πρέπει να “περπατήσει”…