Κουτσοσπύρος: Μου έριξε μπουνιά ο Παπαδόπουλος, δεν δέχομαι τη συγγνώμη του

Ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού, Χρήστος Κουτσοσπύρος μιλάει στο SDNA για το επεισόδιο με τον προπονητή του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του, γιατί λέει ψέματα. «Κατέθεσα στον εισαγγελέα…».

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στιγματίστηκε από το σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στη φυσούνα, ανάμεσα στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό της αγρινιώτικης ομάδας. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν από την πρώτη στιγμή οι φιλοξενούμενοι, ο τεχνικός του ΟΦΗ επιτέθηκε απρόκλητα στον Χρήστο Κουτσοσπύρο, τον οποίο μάλιστα γρονθοκόπησε! Το SDNA μίλησε με τον γενικό αρχηγό των “καναρινιών”, ο οποίος τονίζει ότι δεν δέχεται τη συγνώμη που ζήτησε ο Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, καθώς όπως επισημαίνει, τη συνόδευσε με ψέματα, ενώ αποκαλύπτει ότι κατέθεσε και στον εισαγγελέα για το περιστατικό.

«Τόσα χρόνια βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Είναι πρωτόγνωρο. Χωρίς την παραμικρή αιτία με γρονθοκόπησε ο Παπαδόπουλος. Ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», ήταν το πρώτο σχόλιο του Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Συνεχίζοντας αναφορικά με το πώς ξεκίνησε το επεισόδιο, αναφέρει πως: «Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο απευθύνθηκα στον διαιτητή από απόσταση 2-3 μέτρων και του έλεγα να προσέξει τα δυνατά μαρκαρίσματα που γίνονταν από τους αντιπάλους. Τότε παρενέβη ο Παπαδόπουλος λέγοντας μου “άντε ρε που έχετε και παράπονα”, ενώ είπε στον διαιτητή “τι τους αφήνεις και διαμαρτύρονται”. Εγώ το μόνο που είπα είναι “κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες”. Τότε μου επιτέθηκε ο Παπαδόπουλος, με έσπρωξε αρχικά και μετά με γρονθοκόπησε. Με έβρισε χυδαία. Μπήκαν στη μέση αμέσως ο Μπορμπόκης με τον Μπελεβώνη και με συγκράτησαν. Αυτό ήταν το επεισόδιο».

Αναφορικά με τη συγγνώμη που ζήτησε στη συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ: «Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του γιατί συνοδεύεται από τόσα ψέματα. Ένας αντίπαλος προπονητής να συμπεριφέρεται έτσι, είναι ντροπή. Στον Παναιτωλικό σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνουμε θέατρο, όπως συνέβη σε άλλα γήπεδα».

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρει ότι πήγε στον εισαγγελέα Ηρακλείου για να καταθέσει για το συμβάν: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμουν ωσεί παρών.. Δεν ήξερα τι γινόταν στο παιχνίδι καθόλου από το σοκ. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα στον εισαγγελέα και κατέθεσα. Είναι δική του αρμοδιότητα πλέον». Αναφορικά με το αν προτίθεται να καταθέσει μήνυση, είπε πως: «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος με ό,τι έγινε».

Για να κλείσει λέγοντας: «Είναι ντροπή το 2019 να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο έρημο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι 18 χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Όχι να σε χτυπήσει οπαδός ή “φουσκωτός”, αλλά ένας αντίπαλος προπονητής».

πηγή : sdna.gr