Οι «Nightstalker» ζωντανά στο Rock n’ Roll Bar «Εν Πλω» στο Αγρίνιο

Οι Αθηναίοι stoners «Nightstalkers» επισκέπτονται την πόλη του Αγρινίου για μια μοναδική εμφάνιση στο Rock n’ Roll Bar «Εν Πλω» την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012.

Οι Nightstalker δημιουργήθηκαν αρχές του 1989, κάνοντας τις πρώτες εμφανίσεις λίγο καιρό αργότερα και με πρώτες συμμετοχές στις συλλογές Divin και Toxic Babies in a R’n’R land. To 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο Side Fx από την Hitch Hyke Records, ενώ δυο χρόνια αργότερα, αλλάζοντας δισκογραφική εταιρία, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Use από την FM Records. Το Use επανακυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2006 για τα δέκα χρόνια της δισκογραφικής τους παρουσίας.

Μετά την αποχώρηση του Hill, το 2000 κυκλοφόρησε το Ritual. Στο σημείο αυτό το συγκρότημα είχε γίνει πολύ γνωστό στην Ελλάδα, με πολλά support σε γνωστά ξένα συγκροτήματα και παρουσίες και στο εξωτερικό. To 2004 οι Nightstalker με αλλαγές στη σύνθεση, όπως την είσοδο του Αντρέα στο μπάσο (επίσης μπασίστας στο συγκρότημα Rotting Christ) και του Tόλη στην κιθάρα, κυκλοφόρησαν το Just a burn από την Mad Prophets Records. Το album εκτός από Ελλάδα κυκλοφόρησε σε Ευρώπη και Αμερική.
Nightstalker live
Παρασκευή 2/3/2012, 21:00
Rock n’ Roll Bar «Εν Πλω»
Ζωοδόχου Πηγής 32, Αγρίνιο
Είσοδος: 10€

Πηγή: radioact.gr