Μετατροπή του Πάρκου σε πάρκινγκ καταγγέλλει η “Ανατροπή Τώρα”

πάρκο (1)Σε «πάρκινγκ – αμαξοστάσιο» μετατρέπεται σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης “Ανατροπή Τώρα” με επικεφαλής τον Δ. Τραπεζιώτη το Πάρκο Αγρινίου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη κοινοποιεί φωτογραφίες με αυτοκίνητα σταθμευμένα εντός του πάρκου. Μάλιστα κάνει λόγο για ανευθυνότητα και ανικανότητα, ενώ χαρακτηρίζει την Δημοτική αρχή ως την χειρότερη που πέρασε ποτέ από την πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σας παρουσιάζουμε την τελική πρόταση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου για το πάρκο. «Πάρκινγκ – Αμαξοστάσιο»

πάρκο (3)Δημοσιεύουμε αποκλειστικά την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το μέλλον του πάρκου Αγρινίου.Ένα πανέμορφο πάρκινγκ – αμαξοστάσιο στο οικοσύστημα, με διέλευση των οχημάτων μέσα από την πρόσφατα κατασκευασμένη παιδική χαρά. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του αρμόδιου για τις παιδικές χαρές, κ. Μίμη Σκορδόπουλου, “τα παιδιά μας μπορούν πλέον να παίζουν σε μία ασφαλή παιδική χαρά”. Παράλληλα μιμούμενος τον κ. Καλαμπαλίκη, προέβη σε ένα επικοινωνιακό φωτογραφικό σόου και η ψηφοθηρική αποστολή εξετελέσθη.Η “ασφάλεια” που επικαλείται ο κ. Σκορδόπουλος φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, 14-10-2018 και ώρα 11:30. Το πάρκο αναβαθμίζεται και μετατρέπεται σε “πάρκινγκ – αμαξοστάσιο”. Η επιτομή της ανευθυνότητας και της ανικανότητας, όπως καθρεφτίζεται στο πρόσωπο της χειρότερης Δημοτικής Αρχής που πέρασε ποτέ από το Αγρίνιο.