Πιστοποίηση από την ΑΔΙΠ στο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του ΔΕΑΠΤ

Το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση χορήγησε πιστοποίηση στο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (με έδρα το Αγρίνιο), της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων για τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές του διαδικασίες, με βάση τις αρχές του προτύπου ποιότητας ΠΠΣ της ΑΔΙΠ και με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015).

Για τη διαδικασία Πιστοποίησης του ΠΠΣ συνεργάστηκαν η Διοίκηση του Ιδρύματος και η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας με τη διοίκηση της Ακαδημαϊκής Μονάδας. Σημαντική ήταν η συμβολή των μελών ΔΕΠ, φοιτητών, ερευνητών, αποφοίτων και των κοινωνικών εταίρων του Τμήματος. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτόπιες επισκέψεις επιτροπών εμπειρογνώμων από το εξωτερικό.

“Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν και εργάστηκαν με αφοσίωση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης ΠΠΣ” αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Πατρών.