Η Ελισάβετ Πολονύφη στον συνδυασμό Γ. Παπαναστασίου

Η Ελισάβετ Πολονύφη ανακοινώνει τη συμμετοχή της στον συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Αναλυτικά αναφέρει:
Η Ελισάβετ (Μπέτυ) Πολονύφη κόρη του Ιωάννη Πολονύφη και της Μαρίας Παπαδογεώργου, γεννήθηκε στο Αγρίνιο όπου ζει με την οικογένεια της.

Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου. Η διάθεση για προσφορά και δημιουργική απασχόληση την ώθησε να συμμετάσχει σε πολλές πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις με τους μαθητές της. Είναι παντρεμένη με τον έμπορο Μυστακίδη Πέτρο και μητέρα τριών παιδιών

Αποδέχομαι την άκρως τιμητική πρόταση του Γιώργου Παπαναστασίου και συστρατεύομαι στην προσπάθεια του. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά στην πόλη μας. Γνωρίζω ότι έχουν προγραμματιστεί ακόμη περισσότερα. Θέλω κι εγώ, μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις, να συμβάλλω στη μεγάλη προσπάθεια για τον τόπο μου. Θέλω ένα Αγρίνιο σύγχρονο, μια “έξυπνη” πόλη, μια πόλη του πολιτισμού και της δημιουργίας. Η ανάγκη να ζήσουν τα παιδιά μου σε μια κοινωνία ποιότητας και ευημερίας είναι για μένα κινητήριος δύναμη. Έχω διάθεση να εργαστώ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ το Γιώργο Παπαναστασίου για την πρόσκληση που μου απηύθυνε, μια πρόσκληση που μετατρέπεται σε προσωπική πρόκληση.