Υποψήφιος του Απ. Κατσιφάρα στο ντου της ΠΟΕΔΗΝ σε… λάθος Υπουργείο [video]

Η σημερινή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Εργασίας ήταν ένας τραγέλαφος. Πρωταγωνιστές σε ένα επεισόδιο βγαλμένο από το ΑΜΑΝ ή τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή, ήταν φυσικά o πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος, αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Κατσιφάρα στην Αχαΐα (και εκ νέου υποψήφιος), Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, ο οποίος είναι επίσης συνδικαλιστής στο χώρο της Υγείας.

Γιαννάκος και Πετρόπουλος θέλησαν να κάνουν ντου στο υπουργείο Εργασίας για να τα ψάλλουν στην Υπουργό Έφη Αχτσιόγλου, όμως μπέρδεψαν τις πόρτες και κατέληξαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου προσπάθησαν να μπουν μαζί με τους υπόλοιπους, γιατί δε βαριέσαι, υπουργείο είναι κι αυτό… Εκεί όμως τους σταμάτησε ο αστυνομικός λέγοντάς τους ότι βρίσκονται σε λάθος Υπουργείο… Το τρελό team έκανε κι άλλη μία προσπάθεια να βρει τη σωστή πόρτα, μέχρι που τελικά τα κατάφερε… Και φυσικά έγιναν θέμα στο luben tv (video).

Tώρα, πως γίνεται να διαδηλώνεις μαζί με τον Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να είσαι ταυτόχρονα υποψήφιος με μια παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό μόνο ο κ. Πετρόπουλος μπορεί να το εξηγήσει…