Αναστέλλουν την κατάληψη οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ και περιμένουν πράξεις…

Με ανακοίνωσή τους οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών γνωστοποιούν ότι σταματούν την κατάληψη του Τμήματός ως ένδειξη καλής θελήσεως προς τις προθέσεις της Πρυτάνεως να εισηγηθεί την επανίδρυσή του, όπως χαρακτηριστικά λένε. Και θα περιμένουν να δουν τη σχετική εισήγηση του Πανεπιστημίου προς το Υπουργείο διαφορετικά, όπως λένε, η κατάληψη θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Φοιτητών του ΔΠΠΝΤ:
Έπειτα από την τελευταία σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Νεκτάριου, του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεωργίου και της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κυριαζοπούλου Βενετσάνας, στην οποία αποφασίστηκε η επανεκτίμηση των τμημάτων που έχει ανασταλεί ή ακυρωθεί η λειτουργία τους συμπεριλαμβανομένου και του τμήματός μας, ως Φοιτητικός Σύλλογος ΔΠΠΝΤ λάβαμε την παρακάτω απόφαση:
Η κατάληψη ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ, ωστόσο αναστέλλεται η λειτουργία της ως ένδειξη καλής θελήσεως προς τις προθέσεις της Πρυτάνεως να εισηγηθεί την επανίδρυση του τμήματός μας. Στην περίπτωση που η απαίτησή μας για εισήγηση επανίδρυσης του τμήματός μας στο υπουργείο παρεκκλίνει, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. Αναμένουμε από την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.
Ως εκ τούτου, το τμήμα από την ερχόμενη Δευτέρα, 27/1/2020 λειτουργεί κανονικά.

Με εκτίμηση
Φοιτητικός Σύλλογος ΔΠΠΝΤ