Αλλαγές “μέσα” και “έξω” στη ΔΕΥΑ Αγρινίου

Ανανεωμένη εικόνα απέκτησε το κτίριο της ΔΕΥΑ Αγρινίου μετά το facelift που έγινε στην πρόσοψη του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Επιχείρηση επί της Οδού Βότση. Και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο χρειάζονταν να γίνει εδώ και πολύ καιρό. Πλέον η εικόνα της ΔΕΥΑ Αγρινίου είναι πιο «λαμπερή» και πιο «καθαρή».

«Τελειώσαμε και με την ανακαίνιση, της όψης, του κτηρίου της ΔΕΥΑΑ. Με δεδομένο ρυθμό, βελτιωνόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με την εμπειρία του Πολίτη-Δημότη με την ΔΕΥΑΑ και σχεδιάζουμε ενέργειες σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα ομορφαίνουμε λιγάκι την γειτονιά μας» ανέφερε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Επιχείρησης Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

Το καλό πάντως είναι ότι στη ΔΕΥΑ δεν γίνονται μόνο κινήσεις που αφορούν το «φαίνεσθαι», αλλά και την ουσία. Σχετικά πρόσφατα το ΔΣ της Επιχείρησης πήρε απόφαση για την λειτουργία της υπηρεσίας, που ειρήσθω εν παρόδω εδώ και τρία χρόνια καλύπτει όλο το εύρος του καλλικρατικού δήμου Αγρινίου, σε 24ωρη βάση. Η καθιέρωση της 24ωρης λειτουργίας της ΔΕΥΑ αφορά της λειτουργία της Επιχείρησης για όλες τις ημέρες του μήνα, τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα, καθώς η ΔΕΥΑ καλείται συχνά – πυκνά να αποκαταστήσει βλάβες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά τα Σαββατοκύριακα.