Παναιτωλικός : Δεν ασχολούνται με τη διατησία

Τα «καναρίνια» δεν μπαίνουν σε διαδικασία να ρίξουν νερό στον μύλο οποιασδήποτε αντιπαράθεσης και έχουν ήδη ξεχάσει το ματς με την ΑΕΚ

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που διαχρονικά επιλέγει να μην ρίχνει λάδι στη φωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο όταν θεωρεί πως δεν υπάρχει άλλη λύση τοποθετείται δημόσια για τομείς όπως η διαιτησία. Το Σάββατο υποδέχθηκε την ΑΕΚ και έχασε 2-0, ο αγώνας έληξε και ουδείς από τα «καναρίνια» αναφέρθηκε σε άλλα ζητήματα πλην του αγωνιστικού σκέλους. Εσχάτως όμως η αναμέτρησή του βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή τη διατησία και κυρίως για δύο φάσεις, τον μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών σε χέρι του Ινσούα μετά την απόκρουση του Τσιντώντα στην εκτέλεση πέναλτι του Ματσόλα και τη μη αποβολή του Καρασαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς το «ok» του ρέφερι. Στο Αγρίνιο όμως παραμένουν κάθετοι. «Δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν φωνάζουμε εμείς που χάσαμε και φωνάζει η ομάδα που κέρδισε; Εμείς δεν ασχολούμαστε», είναι η τοποθέτησή τους και το κεφάλαιο κλείνει εκεί. Μπορούν να πουν πώς δεν τους δόθηκε πέναλτι; Ναι. Αλλά δεν ασχολούνται και από το Emileon είναι ξεκάθαροι πως δεν επιθυμούν να ρίξουν νερό στον μύλο της οποιασδήποτε αντιπαράθεσης. Επί τους παρόντος τους απασχολεί μόνο η μπάλα.

Βασικό το μόνο εξωαγωνιστικό που τους «απασχόλησε» είναι αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο με τη φανέλα του Καρασαλίδη. Η μη ύπαρξη δεύτερης και το μίνι-αλαλούμ που προκλήθηκε οφείλεται στο γεγονός πως η εταιρεία που έχουν συμφωνήσει να τους προμηθεύσει αθλητικά είδη, ακόμη δεν τους έχει στείλει όλο το υλικό και η ομάδα χρησιμοποιεί τις περσινές ριγέ εμφανίσεις που είναι σε περιορισμένο αριθμό. Αυτό συνέβη και το ζήτημα θα διευθετηθεί άμεσα, εντός της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα.

πηγή : gazzetta.gr