Παναιτωλικός : Ήττα στο Περιστέρι

Χάρη σε γκολ των Μανούσου (14′ πεν.) και Κωτσόπουλου (78′), ο Ατρόμητος νίκησε σχετικά εύκολα 2-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 51′ λόγω αποβολής του Ταχάρ.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Απείλησε μόλις στο 8′ με τον Κωτσόπουλο να σουτάρει στη κίνηση και τον Κνετ να σώζει. Το γκολ ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 12′ ο Ντάλσιο ανέτρεψε τον Ρισβάνη και ο Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα. Η απόφαση δεν άλλαξε ούτε μετά την χρήση του VAR και στο 14′ ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στα έντεκα βήματα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βρει την δική του στιγμή ώστε να ισοφαρίσει, αλλά παρά την καλή ανάπτυξη που είχε από τις πτέρυγες δεν μπόρεσε να απειλήσει πραγματικά την εστία του Γιαννιώτη.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος που έλεγχε το παιχνίδι, απείλησε στο 35′, με τον Σάλομον μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Χριστοδουλόπουλου να στέλνει από το ύψος του πέναλτι την μπάλα ψηλά άουτ.

Απείλησε ο Παναιτωλικός, αλλά όλα… τέλειωσαν στην αποβολή του Ταχάρ
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παναιτωλικό να μπαίνει δυνατά και να απειλεί στο 49′. Ένα σουτ του Αριγίμπι, του καλύτερου των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, ήταν εκείνο που ανάγκασε τον Γιαννιώτη στη μοναδική του επέμβαση στο ματς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν και να απειλήσουν ξανά στο παιχνίδι, μιας και στο 51′ έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Ταχάρ πήγε με τις τάπες στο στήθος του Κωτσόπουλου και ο Μανούχος χωρίς δεύτερη σκέψη του έδειξε την κόκκινη κάρτα… Κάπου εκεί οι όποιες ελπίδες του Παναιτωλικού μειώθηκαν αισθητά κι εξαντλήθηκαν στο 78′!

Ο Κωτσόπουλος… αποτελείωσε τα «καναρίνια»!
Ο Ατρόμητος είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας κι έδειχνε πως αν του δοθεί η ευκαιρία θα τελειώσει την αναμέτρηση με ένα δεύτερο τέρμα. Αυτή του δόθηκε στο 78′, όταν μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Μανούσου, ο Κωτσόπουλος εμφανίστηκε ολομόναχος στη καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ για το 2-0.

Τα λεπτά που απέμεναν ήταν… διαδικαστικά, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν με αξιώσεις και πάλι στην επίθεση και να απειλούν με ένα σουτ του Αγκάγιεφ στο 90′. Ωστόσο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα…

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (66′ Τομάσεβιτς), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσουλάτζιτς (82′ Χαρίσης), Μανούσος (87′ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (66′ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ (54′ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (68′ Βέργος), Ντάλσιο (84′ Άλβαρεζ), Ντίαζ, Ταχάρ, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (84′ Περέιρα), Γιάκολις (68′ Μεντόζα)