Τα πειραιώτικα «διαγωνίσματα» του (Αγρινιώτη) Κωνσταντόπουλου

Το SDNA γράφει για το τρίτο…ραντεβού των «ερυθρόλευκων» με τον 18χρονο στόπερ του Παναιτωλικού.

Η κυκλοφορία του Απόστολου Κωνσταντόπουλου στην λίστα των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται υπό παρακολούθηση από πλευράς Ολυμπιακού, ασφαλώς και δεν συνιστά είδηση.Στον Πειραιά το΄χουν τούμπανο και στο Αγρίνιο κρυφό καμάρι.

Ο 18χρονος στόπερ του Παναιτωλικού (με το «βαρύ» όνομα και το ποδοσφαιρικό…DNA) έχει μπει κάτω από τις… κεραίες της πειραϊκής ομάδας απ΄το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν κι από την στιγμή που άρχισε να «φορτώνει» παιχνίδια στα πόδια του με τη φανέλα της αγρινιώτικης ομάδας.

Παρεμπιπτόντως, το κοντέρ γράφει ήδη 16 συμμετοχές στη φετινή Super League κι ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε μόλις σε τρία ματς με τα «καναρίνια» οπότε και συστήθηκε για πρώτη φορά στην κοινωνία της Super League. Η εξέλιξη του νεαρού κεντρικού αμυντικού κεντρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» τσέκαραν ιδίοις όμμασι δύο φορές μέχρι σήμερα τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού.

Η πρώτη ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι πρωταθλήματος Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Κωνσταντόπουλο να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα των Αγρινιωτών και να παίζει 78 λεπτά.

Η δεύτερη φορά που στον Ολυμπιακό πήραν live γεύση από τον διεθνή αμυντικό με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων συνέβη πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στο ματς πρωταθλήματος στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2) με τον εν λόγω παίκτη να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το τρίτο…ραντεβού του πειραϊκού συλλόγου με τον Κωνσταντόπουλο, έρχεται το απόγευμα της Τετάρτης (20/1) στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης Κυπέλλου μεταξύ Παναιτωλικού και Ολυμπιακού κι αποτελεί ένα ακόμα (κρίσιμο) πειραιώτικο «διαγώνισμα» για το νεαρό στόπερ.

πηγή : sdna.gr