Επιμένει ο Σαλμάς για την Υγεία

Ο Μάριος Σαλμάς “ξαναχτυπά”! Μετά την απαίτησή του για αποπομπή του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και για δικαστική έρευνα για τη θνητότητα της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου, επιμένει στο κομμάτι της Υγείας.

Αρχικά με συνάντηση που είχε με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για θέματα του Νοσοκομείου Αγρινίου και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για βελτίωση στη λειτουργία της ΜΕΘ και της εν γένει εικόνας του Νοσοκομείου. Και αφού κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο Μ. Σαλμάς δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και κακουργηματικές πράξεις σε σχέση με τα τεκταινόμενα στο Νοσοκομείο, πήγε και στο Κέντρο Υγείας Κατούνας για να δώσει ενα φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο, δωρεά του κουμπάρου του, Απόστολου Καραμπά.

Το μοτίβο των παρεμβάσεων Σαλμά για την Υγεία είναι το ίδιο και περιστρέφεται γύρω από τη θητεία του βουλευτή στο Υπουργείο Υγείας. Με φόντο την πινακίδα των εγκαινίων του Νοσοκομείου που φέρει και το όνομά του, ο Μάριος Σαλμάς μίλησε για τους ανθρώπους “που φτιάξαμε το Νοσοκομείο και τη ΜΕΘ”. Στο Κέντρο Υγείας Κατούνας θυμήθηκε ότι “το 2009 είχα φτιάξει το οργανισμό του όταν ήμουν στο Υπουργείο Υγεία και εγκίναμε ένα ποσο 1,2 εκατ. ευρώ για το νέο κτίριο”…

Το Κέντρο Υγείας Κατούνας βέβαια είναι μια εξίσου πονεμένη περίπτωση, αφού από το 2015 λειτουργεί μόνο στην πρωινή βάρδια… Υπ’ αυτή την έννοια είναι κάπως σπάνιο κυβερνητικός βουλευτής να πηγαίνει εκεί όπου υπάρχουν προβλήματα. Συνήθως οι κυβερνητικοί βουλευτές πηγαίνουν σε εγκαίνια και μόνο. O Μάριος Σαλμάς πηγαίνει και στα προβλήματα δείχνοντας ότι έχει ευερέθιστα πολιτικά αντανακλαστικά.