“Φούσκα” το περιπολικό – σκοστώστρα

Μπούρδες κατά το κοινώς λεγόμενον αποδείχτηκαν τα όσα καταγγείλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας και που ακρίτως υιοθέτησαν τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ πως δήθεν σε περιπολικό-σκοτώστρα που του έφυγαν εν κινήσει οι δυο μπροστινοί τροχοί και οι αστυνομικοί γλυτώσαν από του χάρου τα δόντια… Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ανακοίνωσή ενημερώνει πως απλά λόγω βλάβης δίπλα ένας τροχός. Ζημιά που κοστολογείται μόλις 120ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρουν ότι «σε εν κινήσει περιπολικό στο Αγρίνιο έφυγαν οι δύο μπροστινοί τροχοί», διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

• Την 18-1-2012 υπηρεσιακό όχημα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ εκινείτο στο κέντρο του Αγρινίου, υπέστη βλάβη στο αριστερό εμπρόσθιο ακρόμπαρο (μπαλάκι ψαλιδιού), με αποτέλεσμα να «διπλώσει» ένας τροχός, χωρίς να αποσπαστεί από το όχημα.
• Το υπηρεσιακό όχημα επισκευάστηκε άμεσα σε συνεργείο, με συνολικό κόστος ανταλλακτικών – εργασίας το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια πιστοποιήθηκε η καταλληλότητα του από ΚΤΕΟ και παραδόθηκε κανονικά για υπηρεσιακή χρήση».