5ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Μιχάλης Κούσης” : οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή [2videos + 84pics]

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο ο 5ος ημιμαραθώρνιος δρόμος στην μνήμη του μεγάλου αγρινιώτη δρομέα μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση.Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 11 το πρωί από τη θέση Δογρή στη λίμνη Τριχωνίδα. Οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρίσκονταν στον τερματισμό στην πλατεία Δημοκρατίας.

Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Παρμάκης Κωνσταντίνος του Πανελληνίου, δεύτερος Καραβίδας Γιώργος της ΑΕΚ και τρίτος ο Αγρινιώτης Τουσέ Κωνσταντίνος της ΓΕΑ. Από τις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Αστροπεκάκη Καλλιόπη από τον Πανιώνιο. Τα έπαθλα στους αθλητές απένειμαν στους άνδρες ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και στις γυναίκες η σύζυγος του αείμνηστου Μιχάλη Κούση.

Η επιτυχία της διοργάνωσης δίνει τον στίγμα πως αυτό το αθλητικό event γίνεται θεσμός για την πόλη του Αγρινίου, έχει αγκαλιστεί από τη μεγάλη πλειονότητα του κόσμου που φέτος είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει στη αθλητική γιορτή με δύο ακόμη αγώνες να διοργανώθηκαν παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο. Ο Λαϊκός Δρόμος 5km ανδρών-γυναικών αλλά και ο Αγώνας Δρόμου 1 km για μαθητές-τριες Δημοτικών και Γυμνασίων είχαν τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών εφήβων και ενηλίκων που θέλησαν να γνωρίσουν τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου και μια αθλητική γιορτή.

Δείτε το βίντεο με τις απονομές στους αθλητές του ημιμαραθωνίου:

Δείτε 60 φωτογραφίες από τον ημιμαραθώνιο, τον τερματισμό των αθλητών και τις απονομές:

Δείτε το βίντεο από τον τερματισμό του λαϊκού αγώνα δρόμου:

Δείτε 24 φωτογραφίες από τον τερματισμό και τις απονομές του λαϊκού αγώνα δρόμου: