Οι δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου

Αγωνιστικές δραστηριότητες για τον Ν.Ο.Α. την εβδομάδα που μας πέρασε. Στις 27/6/2012 στην Άρτα πραγματοποιήθηκε η 7η γιορτή κολύμβησης ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ για αθλητές 7-9 ετών. Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 8 αθλητές και πολύ καλή εμφάνιση των μικρών κολυμβητών που ήταν ενθουσιασμένοι από το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης.

Στις 29/6/2012 στα Γιάννενα έγινε έκτακτη ημερίδα Ορίων και ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 5 κολυμβητές-τριες. Ο βασικός στόχος ήταν οι αθλητές να κάνουν ατομικό ρεκόρ και οι δύο δωδεκάχρονες κολυμβήτριες του συλλόγου, η Καραγιάννη Δέσποινα και Κόκκιου Θεοδώρα να πλησιάσουν το όριο κυρίως στα 100 Πρόσθιο. Δεν τα κατάφεραν, ήταν σταθερές στις επιδόσεις τους, θα έχουν το ίδιο όριο και την επόμενη χρονιά και με απρόσκοπτη προπόνηση θα τα καταφέρουν.

Πού καλή προπόνηση και ατομικό ρεκόρ έκανε ο Στάθης Κατσιγιάννης στα 50 και 100 πεταλούδα. Ο προπονητής του Ν.Ο.Α. Νταγιάντας Χρήστος είχε υψηλές προσδοκίες για τις δύο κολυμβήτριές του. Δεν μπόρεσαν αυτή τη φορά, είναι, όμως, θέμα χρόνου αυτό να συμβεί. Επίσης ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Γιαννόπουλος Μάκης εύχεται οι προσδοκίες των αθλητών και του προπονητή να πραγματοποιηθούν.