Στην τελική ευθεία για το στέγαστρο – Όλες οι εγκρίσεις στα χέρια του Παναιτωλικού

Εντός των ημερών η οικοδομική άδεια – Περί τα τέλη του μήνα ξεκινούν οι εργασίες
Έλαβε η ΠΑΕ Παναιτωλικός την πολυπόθητη έγκριση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της προσθήκης στεγάστρου στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού. Πλέον και αφού όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις είναι ήδη στα χέρια του Παναιτωλικού απομένει η έκδοση της οικοδομικής άδειας των εργασιών, κάτι που εκτιμάται ότι θα απαιτήσει περίπου δέκα ημέρες ακόμη. Έτσι λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα κινήσουν οι εργασίες, που εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν 40 μέρες περίπου.

Από την ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Ιούνιο ότι εντός του καλοκαιριού θα γίνονταν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς αδειοδοτήσεων, έτσι ώστε η τοποθέτηση του στεγάστρου να γίνει στις αρχές του φθινοπώρου. Ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε εξασφαλίσει όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνταν από το αρμόδιο Υπουργείο, ωστόσο η… ελληνική γραφειοκρατία και οι καλοκαιρινές άδειες που μεσολάβησαν δεν επέτρεψαν να έρθει νωρίτερα η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την Περιφέρεια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εδώ και πολύ καιρό όλες οι εργασίες ανάπλασης του γηπέδου του Παναιτωλικού που έλαβαν χώρα κατά το 2011, όταν ο Παναιτωλικός ανέβηκε για πρώτη φορά στη SuperLeague, έχουν πλέον νομιμοποιηθεί.

Σε δύο περίπου μήνες από σήμερα στο γήπεδο – ερείπιο, που παρέλαβε το 2005 ο Φώτης Κωστούλας και με συνεχείς παρεμβάσεις το κατέστησε ίσως το πιο σύγχρονο επαρχιακό γήπεδο της SuperLeague, θα προστεθεί ένα ακόμη κομμάτι του παζλ…