Νεκροί δύο φαντάροι 19 και 25 ετών σε τροχαίο στα Παλιάμπελα Βόνιτσας

Στον πιο αιματοβαμμένο δρόμο της Αιτωλοακαρνανίας, το δρόμο Αμφιλοχία – Λευκάδα, σημειώθηκε σήμερα το πρωί άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

Στην κατ΄ευφημισμόν εθνική οδό κοντά στα Παλιάμπελα Βόνιτσας Ι.Χ. αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Βόνιτσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι δύο νεαροί από τους επιβαίνοντες στο ΙΧ, ενώ τραυματίας είναι ο τρίτος επιβαίνων. Ένας 19χρονος και ένας 25χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου, εξέπνευσαν επί τόπου. Ο τρίτος συνεπιβάτης μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λευκάδας. Άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων και της Τροχαίας που χρειάστηκε να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο σημείο, αφού ο δρόμος έμεινε κλειστός για σχεδόν δύο ώρες. Τα αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Α.Τ Βόνιτσας.

Νεότερη ενημέρωση :
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο έχουν καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. Συγκεκριμένα όσον αφορά τα θύματα ο 19χρονος κατάγεται από τον Αστακό και ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου. Ο τρίτος επιβάτης που ΙΧ που είναι τραυματίας είναι ένας 20χρονος από το Ζευγαράκι Μακρυνείας.